Contacteer ons
Joey

Telefoonnummer : 008613826075036/008613928997840

WhatsApp : +008613826075036

Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.

De Machines van Guangzhouguanhao & Materiaalco., Ltd.

Pas Machinesmaker aan. 

  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
  • Guangzhou Guanhao Machinery & Equipment Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken Guanhao Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 6,860,000-7,000,000 Opgericht Jaar 1994
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Guanhaomachines & Materiaalco. Ltd.

 

De Machines van Guangzhouguanhao & Materiaalco. Ltd, vroeger als het Materiaalco., Ltd van Guangzhou Huahui Machinery& wordt bekend, in 1994. als sinds lang gevestigde onderneming in de automatische vullende en etiketterende machinesindustrie door meer dan 20 jaar wordt opgericht, namen wij in de productie van goede kwaliteitsmachines op verscheidenheidsgebieden en het verstrekken van ontwerpoplossingen in dienst in het vullen, het verzegelen en productielijn die. 

wij hebben een volledig systeem voor ontwikkeling, productie, verkoop en naverkoop de diensten. Ons bedrijf specialiseert zich in het ontwerp, dat de vervaardiging van het vullen van machines en materiaal etiketteringsreeks omvat: Verticale ronde fles geposte etiketteringsmachine, horizontale ronde fles etiketteringsmachine, automatische etiketteringsmachine, automatische dubbel-zijstickers, evenals de unilaterale vormen van de etiketteringsmachine van niet genormaliseerde etiketteringsmachine, het vullen machine, het automatische servozuiger vullen, automatische ernst het vullen machines, automatische vacuüm het vullen machine en niet genormaliseerde douane het vullen machine. Afdekkende machine: Automatische klem roterende het afdekken machine, automatische roterende het afdekken greepmachines, automatische het afdekken machine en andere soorten niet-lineaire het afdekken machineaanpassing.

 

Co. van Guangzhouguanhao Machinery&Equipment, Ltd zet altijd technologische innovatie in een belangrijke positie. In 1999, ontwikkelden wij de eerste super-grote diameter ononderbroken verzegelende machine. Tot dusver, is deze technologie nog op het belangrijke niveau in China. De laatste jaren, heeft het bedrijf ook de eerste tunnelinductor ontwikkeld en het nationale octrooicertificaat verkregen. In het onderzoek en de ontwikkeling van de etikettering van machine, de bedrijfconcentraten bij het ontwikkelen van nieuwe producten, maakten wij grote doorbraak in automatische identificatie en mens-machine integratie. Een belangrijke doorbraak is gemaakt in de etikettering van nauwkeurigheid. Het intelligente niveau is veel vooruit in China. De etiketteringsnauwkeurigheid wordt gecontroleerd binnen 0.5mm.Guanhao-het Afdekken Machine en andere producten hebben een hoge reputatie in de verpakkende machinesindustrie. Andere producten zijn worden ook de gunsten van klanten, zoals de etikettering van machine, aluminiumfolie verzegelende machine, automatische fles behandelingsmachine, de transportband van de nevelcode, verkopen de farmaceutische productielijn en andere producten goed in meer dan 30 landen en gebieden, en Renhe-Groep, de baiyunshan mede geneeskunde van Guangzhou, Ltd, Unilever-Groep, Liby-Co. van de ondernemingsgroep, Ltd, de Post van China, SteeleUSA. Coca-Cola en andere grote internationale ondernemingen hebben goede behulpzame relaties, en wat machines zijn aangewezen leveranciers van deze ondernemingen geworden.

 

Geschiedenis

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u machine van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Dienst
Ons Team

wij hebben professioneel techinicainteam allen op dit gebied meer dan 20 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!