Automatische koker de Stoom krimpt Machine6.3kw Hoog rendement voor Mineraalwater

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: Guanhao
Certificering: CE,ISO,SGS
Modelnummer: GH-ZQSSJ
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Houten creeer
Levertijd: 30workdays
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 30workdays

Koker het krimpen machine, stoom het krimpen machine

 

Bent u die zoeken automatische het krimpen machines die het merk uw gemakkelijker werk kan?

 

Als ja, kunt u komen en ons contacteren-Guanhaopak - de Machines & Equipment Co Ltd van Guangzhou Guanhao, hebben wij meer dan 20 jaar ervaringen in deze industrie.

 

Wij hebben een verscheidenheid van machines om te verpakken, etiketterend, verzegelend, en voor verschillende andere gebruik. Onze machines worden gemaakt gebruikend de materiële en recentste technieken van de premiekwaliteit zodat wij uw werk gemakkelijker en kunnen betaalbaar maken.

 

 

parameter:

Constante temperatuurcontrole: regelbaar tussen normale temperatuur en 200℃
Afmetingen van het verwarmen van bak: L 1000mm, lengte van afzet 200mm Hoogte van inham 200mm, lengte 300mm
Transportband: W 400mm, 750mm vanaf grond
Snelheid van transportband: 0~12m/min
Nominale spanning: 220V/50Hz
Totale macht: 6.3KW
Afmetingen: L1500×W570×H1300 (mm)
Totaal gewicht: 85Kg

 

 

Productinleiding:

 

GH-200/300F de stoom krimpt machine goedkeurt 18KW-stoomboot die niet om met andere uitrustingsstoomketel te hoeven aan te passen. De transportbandketting gebruikt roestvrij staal. De transportbandmotor keurt AC het aanpassen goed. Het pakhuis van krimpt machine goedkeurt ook roestvrij staal. Deze die machine wijd voor mineraalwater wordt gebruikt krimpt, sprankelende dranken, theedrank dergelijke industrieën van de voedseldrank, en elektrisch schoonheidsmiddel, shampoo en hardware.

 

 

Productomschrijving

De nieuwe Koker van de stijlstoom krimpt Machine hoogst verbetert de efficiency. Het is maninly op verschillende en ongelijke ronde fles, vlakke fles, vierkante fles enz. van toepassing De aanpassing en handhaaft geschikt is, krimp is in orde. Het spuiten van stoom gebruikt de scheidingsstijl die de tunnel vlot maakt. De spuitenmond is verdeeld in vier delen en de hoogte, de plaats en de hoeveelheid stoom van elk deel kunnen worden aangepast maken effect perfect .the de zakgebruik van de lage drukstoom krimpen het naadloze ontwerp van de staalbuis en elk sluit het roestvrije staal zachte buis aan van het buisgebruik, zodat zijn de demontage en bevestigen zeer geschikt.

Het SUS304-roestvrije staal wordt grotendeels gebruikt in de gehele machine, zodat is het hittebehoud en bewaart energiebronnen, bovendien, het overeenstemming met de internationale veiligheidsnorm. Het roestvrij staalvliegtuig bij de bodem kan gecondenseerd en drainage hen water geven. De redactor en vervoersmachine wordt gemaakt door internationale beroemde merk-Spirax Sarco geen die de werkomgeving kan worden beïnvloed. het waterdichte ontwerp maakt de verrichting en handhaaft geschikt.

Het werk Proces

1, Stoomgenerator produceert de stoom, en het verdelen van de stoom aan Stoom distributer door de belangrijkste binnenpijp

2, stoom waren distributerd aan de Straalpijp binnen de Koker krimpen Machine door verbindingspijp vier

3, de Straalpijp binnen de tunnel shaked aan het verdelen van stoom, was het etiket Shrinked.

4, na eindigen krimpen, de uitloper zuigend de stoomverspilling.

 

 

 

(wij kunnen volgens uw behoeften ontwerpen.)

 

Contactgegevens
Guanhao

Telefoonnummer : +8613826075036

WhatsApp : 008613826075036